Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Найближчі до України аеропорти. Звідки найзручніше літати

user
Вирвич Любов
03/04/2023
4584
0
Найближчі до України аеропорти. Звідки найзручніше літати

Авіаперельоти – це зручний і швидкий спосіб переміщення на великі відстані. Вони дозволяють мандрувати з однієї країни в інші за кілька годин, що дуже зручно для тих, хто має обмежений час для подорожі.

Відновлення пасажирського авіасполучення в Україні відкладено до припинення воєнного стану і залишається перспективою майбутнього. Але для багатьох людей авіаперельоти – це необхідність, оскільки українці вирушають в інші країни з робочими візитами, цілями переїзду, навчанням, лікування, волонтерськими завданнями, в гості до рідних або в заплановану відпустку.

Тому, допоки неможливо здійснювати вильоти з українських авіахабів, ми рекомендуємо скористатися найближчими аеропортами в сусідніх країнах, таких як Польща, Румунія, Молдова, Словаччина та Угорщина для авіаподорожей. Багато авіакомпаній здійснюють міжнародні рейси з цих країн і пропонують зручні маршрути для пасажирів, які планують виїхати з України або повернутися додому.

Аеропорти в Польщі

Аеропорт у Польщі

Читайте також: Чому варто купувати залізничні квитки онлайн

Україна межує з Польщею на заході, де знаходяться два східних міста Польщі – Жешув (Ряшев) і Люблін. Вони мають власні міжнародні аеропорти, які забезпечують сполучення з країнами Європи.

У Жешуві розташований міжнародний аеропорт Жешув - Ясенка, який забезпечує польоти в різні країни Європи: Іспанію, Італію, Німеччину та інші. Аеропорт в Жешуві знаходиться за 100 км від пункту пропуску Краковець.

У Любліні розташований однойменний міжнародний аеропорт, який забезпечує авіасполучення з європейськими країнами, зокрема, з Німеччиною, Іспанією, Туреччиною та іншими. Відстань від аеропорту до пункту пропуску Ягодин – 90 км.

Таким чином, міжнародні аеропорти в Жешуві та Любліні є важливими хабами не тільки для Європи, але й для України.
Читайте також: ТОП-10 місць Києва, які треба обов'язково відвідати

Аеропорт в Словаччині

Аеропорт в Словаччині

Аеропорт міста Кошице – найближчий до українського кордону зі сторони Закарпатської області. Тому українські пасажири можуть скористатися ними для подорожей країнами Європи. З аеропорту Кошице є прямі рейси у Варшаву, Рим, Мілан, Париж та інші міста.

Від українського кордону можна дістатися до аеропорту відносно швидко, що робить його зручним для пасажирів, які планують подорожувати за кордон.

Аеропорт в Угорщині

Аеропорт в Угорщині

Українці можуть скористатися також аеропортом у місті Дебрецен, який знаходиться приблизно за 120 км від міста Чоп. До Дебрецена можна швидко дістатися на автомобілі чи автобусі з Ужгорода або Чопа.

З аеропорту Дебрецен є регулярні рейси в багато міст Європи: Лондон, Барселону, Рим, Париж тощо. Саме тому його часто обирають мандрівники.

Аеропорт в Румунії

Аеропорт в Румунії

Аеропорт в місті Сучава ім. Штефана Великого розташований недалеко від пропускного пункту Порубне, приблизно за 40 км. Завдяки близькому розташуванню наші співвітчизники обирають саме цей аеровокзал.

Аеропорт Сучава забезпечує авіасполучення з Європою. З нього літаки здійснюють рейси в такі міста, як Вена, Мілан, Берлін, Рим та інші.

Аеропорт в Молдові

Аеропорт в Молдові

Міжнародний аеропорт Кишинева – це відмінне рішення для тих, хто їде з півдня і центру нашої країни. Він знаходиться на відстані 200 км від Одеси й 300 км від Вінниці. Він є воротами для вильоту багатьох авіакомпаній: Wizz Air, Lufthansa, Turkish Airlines, Air Moldova, FlyOne та інших. Завдяки великій кількості рейсів пасажири Міжнародного аеропорту Кишинева можуть спланувати свої подорожі та вирушати в заплановані країни з можливістю пересадки та подальшого перельоту.

Перед подорожжю варто перевірити наявність рейсів і розклад вильотів. Крім того, дотримуйтеся всіх правил в'їзду в країни, в які ви збираєтеся мандрувати.

При плануванні подорожі за кордон важливо не забувати про оформлення страхового поліса. У деяких країнах його наявність є обов'язковою умовою для в'їзду в країну. Страховий поліс може забезпечити вам захист у разі непередбачуваних ситуацій, таких як травми, хвороби, а також допомогу в екстрених ситуаціях, наприклад, у разі аварії. Тому, перш ніж вирушати в подорож, рекомендуємо ознайомитися з правилами в'їзду в країну і діяти відповідно до них.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
україна
аеропорти
мандрівки
авіаперельоти
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Лоукостер Ryanair підвищує ціни на квитки

Якщо раніше летіти Ryanair було вигідно через низьку ціну, то зараз авіакомпанія відходить від по...

img

Ера квитків по 10 євро закінчилася - Ryanair

Епоха квитків по 10 євро закінчилася. Авіакомпанія Ryanair заявила про закінчення продажу квитків...

img

Пам'ятка міста Хуст – Хустський замок

Дивовижні краси стародавніх руїн, які передають довгу історію міста. Вплив різних культур і народ...

img

Романтика у 21 столітті у таємничому Тадж-Махалі

Зображення обличчя та фігури на фоні Тадж-Махала належить до класики світової туристичної фотогра...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок