Завантаження...

Новини
Дата
Назад
1 Дорослих
Дорослi
Діти
до 14 рокiв
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд

Теплі автобуси для бездомних у Штутгарті

user
Вирвич Любовь
05/09/2022
1777
0
Теплі автобуси для бездомних у Штутгарті

Транспорт зі зручностями: у Штутгарті запустили тепловий автобус для безпритульних

У німецькому місті Штутгарт запустили нові автобуси, обладнані обігрівачами. Причина такого нововведення — різкі перепади температур у Баден-Вюртемберг.
Відтепер Штутгартом курсуватиме тепловий автобус для бездомних. Ним матимуть змогу скористатися всі люди, які з тієї чи іншої причини змушені ночувати на вулиці. Керувати таким видом транспорту волонтери з Червоного Хреста.

Крім того, місцева влада вирішила забезпечити бездомних питною водою. Кожна людина зможе безкоштовно отримати необмежену кількість води та засобів особистої гігієни. Проте автобус ходитиме не щодня, а залежно від погодних умов.

“Тестові маршрути вже були запущені. Велика кількість безхатченків дуже вдячна, адже це значно полегшує їм життя. Комфортна температура підтримуватиметься постійно, а це означає, що транспортний засіб стане зручною тимчасовою заміною для тих, хто з тієї чи іншої причини опинився без житла. Таким чином ми підвищуємо безпеку міста, даруємо комфорт людям і позитивно впливаємо на мотивацію почати “нормальне” життя”,

— повідомила мер міста Олександра Зусманн минулого тижня.

Читайте також: Як найкраще дістатися з Києва до Кишинева: вибір транспорту

Найближчим часом рейс буде переведено на постійну основу. Крім того, теплові автобуси будуть запущені в інших німецьких містах, таких як Берлін, Гамбург, Дюссельдорф та інші.

Досі в Німеччині курсував лише ”холодний” транспорт, який також міг бути притулком для людей, які втратили будинок. “Теплий” автобус стане чудовою можливістю переночувати в безпеці для тих, хто тимчасово втратив житло. Влада Німеччини робить усе можливе, щоб створити комфорт для всіх жителів країни, незалежно від достатку та статусу.

Якщо ви вже знаходитесь у Німеччині, то рекомендуємо вам пересуватися всередині держави автобусом — це найзручніший і найшвидший транспорт. Ви легко можете опинитися в будь-якому німецькому місті за лічені години. А щоб ще більше заощадити час і не стояти годинами в черзі до каси, купуйте квитки онлайн. У цьому вам допоможе сервіс SkyBooking, який помітно полегшує оформлення автобусних квитків. Просто введіть бажаний напрямок та програма сама підбере для вас оптимальний рейс.

Помилка у тексті? Виділіть її мишкою та затисніть Ctrl+Enter
німеччина
штутгарт
автобус
транспорт
бездомні
Додати свій коментар
Новини на тему
img

Як дістатися Буковелю: основні шляхи

Буковель - популярний зимовий гірськолижний курорт у Карпатах. Сюди приїжджають тисячі охочих пок...

img

Париж - від античних часів до наших днів

Плануючи свій вояж, спочатку варто ознайомитись з історією міста, щоб заздалегідь спланувати марш...

img

Прага: 7 travel-лайфхаків, які стануть у пригоді в поїздці

Прага – одне з місць на карті світу, куди хочеться потрапити неодмінно. Це європейське місто та с...

img

Путівник маршрутом Одеса - Кишинів: рекомендації

Подорожі завжди були і залишаються джерелом натхнення, знань і нових вражень. Кожна з них зберіга...

Ок
Надсилання помилки

Орфографічна помилка у тексті:

Надіслати текст автору?

Додати коментар (необов'язково):

Ок